Bröllopsmeny

– Mat lagad med känsla och passion –

Förrätter

Handskalade räkor, dill & citronmajonäs, picklad rödlök, surdegsflarn och forellrom.

Carpaccio på kalv serveras med crème på kronärtskocka, ost från Löfsta samt torkade sommartomater, krasse och tryffelvinegrette.

Halstrad pilgrimsmussla serveras med crème på jordärtskocka, rökt hummer majonnäs, sparris och örter.

Varmrätter

Bakad fjällröding serveras med crudité på sommar primörer samt trädgårdsörter, färskpotatis och beurre blanc.

Tempererat ankbröst serveras med sommarkål samt syrade primörer, körsbärssky och len mandelpotatispuré.

Lågtempererad oxfilé serveras med rökt Borretanalök samt potatisterrin med  brynt smör och parmesan, rödvinsky och primörer.

Desserter

Ostar från lokala producenter serveras med hemlagade marmelader och knäckebröd.

Hallonmousse serveras med karamelisserad vitchoklad samt lemon curd och mynta.

Jordgubbar serveras med citronsorbet samt syrad grädde och mörk choklad.

(Menyn gäller vid abonnerade bröllop/fester)